Het beste vruchtbaarheidssupplement
wetenschappelijk onderzochte formule voor man én vrouw

“Gynaecoloog Barbara Havenith over voedings-supplementen en zwanger worden. De inzet van Pre-Pregnant zorgt voor een verbetering van de resultaten en meer kans op zwangerschap.”

Dr. Barbara Havenith
Gynaecoloog
Vrouwenpoli Boxmeer

Feiten en Fabels:

Aukje van Ginneken, zelf moeder van twee kinderen, merkt dat het steeds minder vanzelfsprekend is om natuurlijk zwanger te worden.

Aukje vraagt zich af of er naast IVF een minder ingrijpende manier is om zwanger te worden.”

“Mensen die graag een kind willen, maar daar niet in slagen zijn gebaat bij sommige voedings-supplementen … door de behandeling kregen de koppels meer kans om zwanger te worden

Het Journaal
VRT één België

Gezond zwanger worden:

“Optimaliseer eerst de verzorging van je eicellen en zaadcellen met de juiste natuurlijke stoffen.”

Drs. Gabriël Devriendt
Bioloog

Volgens de logica van de natuur
ondersteun je de gezondheid van zaad- en eicellen

Uniek voedingssupplement voor vergroting zwangerschapskans voor man en vrouw

De formule Pre-Pregnant Man en Pre-Pregnant Woman is geschikt voor koppels die hun lichaam, zaadcellen en eicellen in optimale gezondheid willen brengen. Maar zeker ook bij stellen bij wie het, om welke reden dan ook, niet lukt om zwanger te worden.

In elke situatie is Pre-Pregnant een waardevolle ondersteuning voor zaadcellen en eicellen die de kans op een gezonde zwangerschap vergroot, of deze nu op natuurlijke wijze of kunstmatig via een IUI-, IVF- , ICSI- of PESI- procedure tot stand komt. Zelfs na een mislukt IVF-traject kan Pre-Pregnant een hulp zijn bij het verwezenlijken van de kinderwens.

Oók voor koppels die zich beter willen voorbereiden op een zwangerschap.

De resultaten van Pre-Pregnant in combinatie met IVF zijn veelbelovend. Het is daarmee ook een uitstekende optie voor koppels die nog niet aan IVF denken, maar waarbij een zwangerschap langer op zich laat wachten. In het bijzonder als het koppel de leeftijd van 30 jaar gepasseerd is.

lees meer over de unieke Pre-Pregnant formule
Online bestellen 

Lees en bekijk berichten van Pre-Pregnant in de media:
   

Voedingssupplement levert een significante
bijdrage aan het realiseren van de kinderwens

“De resultaten zijn spectaculair: bij mannen verbetert de beweeglijkheid van de zaadcellen aanzienlijk: in 40% van de gevallen slagen ze er binnen drie maanden alsnog in hun partner te bevruchten.”

Prof. Dr. Frank Comhaire
Internist, Androloog

Conclusies uit wetenschappelijk onderzoek

1. Vermogen om een bevruchting te realiseren wordt ondersteund
2. Doorgaande zwangerschap door gezonde zaadcellen en gezonde eicellen
3. Artsen en klinieken zouden het voedingssupplement standaard moeten adviseren

meer lezen over het wetenschappelijk onderzoek

“De combinatie van de voedingssupplementen en de visolie verhoogt de slagingskans bij IVF. We reduceren dus het aantal mislukkingen.”

Dr. Wim Decleer
Gynaecoloog

Spectaculaire resultaten
met de Pre-Pregnant-formule

Het Pre-Pregnant voedingssupplement verbetert de zaadkwaliteit met spontane zwangerschap tot gevolg. Uit onderzoek bij IVF-behandelingen blijkt dat de Pre-Pregnant-formule de kwaliteit van de eicel verbetert.

Meer dan 1.000 koppels zijn systematisch met de Pre-Pregnant-formule voorbereid op een zwangerschap. Dit resulteerde in een toename van 30% van de zwangerschapskans in de IVF-kliniek. De kans op zwangerschap groeide hier van 25% naar 35% per transfer (2010). Actuele cijfers laten een groei naar 37% zien (2011/2012).